Beléptető

Elektronikus beléptető rendszer telepítésével egyszerűbbé válik a személyek, gépjárművek azonosítása és regisztrálása. Biometrikus, rendszámfelismerő rendszerrel, vagy kártyás beléptető módszerrel. A különféle blokkoló eszközökkel könnyedén szabályozható, hogy kik, mikor, mely területekre jogosultak belépni, vagy mely berendezéseket üzemeltethetik.

Kártyás beléptető rendszer

A jelenleg legnépszerűbb beléptető rendszer. Mindenhol előszeretettel alkalmazzák a kártyás beléptetést, a legkülönbözőbb munkahelyeken a kis üzemektől a nagyvállalatokig, az irodaházaktól a szórakoztató létesítményekig és szállodákig. Tudta, hogy ma már akár az NFC technológiával felszerelt  mobil telefonját is használhatja azonosításra egy modern beléptető rendszer esetében?

Rendszámfelismerő rendszer

Gépjármű rendszámának felismerése automatikus belépést valósít meg. A dolgozok és a bérlők az azonnali zöld jelzést követően behajthatnak a parkoló területére.

Biometrikus rendszer

A retinaszkenner és az arcfelismerő a jövő technológiái, amelyek a korábban elmentett mintákat hasonlítják össze az aktuálissal.

Ujjlenyomat olvasó

A kártyás beléptetőnél kényelmesebb, valamint a munkaidő pontos nyilvántartására megbízhatóbb rendszer. Előfordulhat ugyanis, hogy a kártyát a belépésre jogosultak otthon felejtik, továbbá az is megeshet, hogy a munkaidő meghamisítása céljából elcserélik azt.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.